Levezénylem elképzeléseiteket!

Letisztult ajánlat

Nincsenek rejtett költségek, árajánlatom átlátható és könnyen értelmezhető. Célom, hogy a készülődés ideje alatt és a nagy napotokon is mindvégig elégedettek legyetek velem és szolgáltatásommal.

Főszerepben TI vagytok

Feleslegesen nem érzek szereplési vágyat, nem helyezem magamat a középpontba; akkor ragadok csak mikrofont, amikor kell! Tisztában vagyok azzal, hogy ez az életesemény értetek és vendégeitekért van.

Játékmester

Hangulatfokozás céljából kizárólag az előzetesen megbeszélt játékokat játszatom – ha erre szükség van -, mely során mindvégig szem előtt tartom: Ti vagytok a főszereplők.

Rugalmasság

A ceremóniamesteri feladatokat legjobb tudásomnak megfelelően a menyecske-, vagy menyasszonytánc végéig ellátom, mely az este folyamán kérésetekre költségmentesen meghosszabbítható.

Polaroid fotó a pillanatért

Instax Mini 70 típusú polaroid fényképezőgépemet igény esetén költségmentesen rendelkezésetekre bocsátom a napotokon. A vacsora befejezésétől kezelem azt a vendégeitek örömére.

Felkészültség

A magammal hozott technikai eszközök (vezeték nélküli mikrofon, hordozható, akkumulátoros hangfal, polaroid fényképezőgép) használatával fokozom a hangulatot, biztosítom munkavégzésem.

Figyelmem a tiétek

A rendezvényre a forgatókönyvben írt időpontban alkalomhoz illő öltözékben jelenek meg, az este folyamán alkoholt nem fogyasztok; nincs káros szenvedélyem, amely elvonná a figyelmemet feladatomról.

Forgatókönyvírás

Esküvőtök időrendi beosztásával kapcsolatban javaslatokat teszek, ötletelek. Forgatókönyveteket elkészítem, a szolgáltatók részére egy egyszerűsített verziót is elküldök.

Felmérem igényeiteket

Megkereséseteket követően 2 alkalommal személyes találkozó keretében Kaposváron (és 70 km körzetén belül), vagy kényelmesen a nappalitokból (Skype, videóhívás) elmondhatjátok igényeiteket.